Beboelsespavillon

Er der opstået behov for ekstra plads i boligen eller sommerhuset? Eller har I akut brug for en nødbolig? En beboelsespavillon fra SØBO Pavilloner kan anvendes til et utal af formål. Det er kun fantasien sætter grænser.

Beboelsespavilloner anvendes både som en ekstra tilbygning til boligen, et flytbart hus og som en hurtig og nem indkvarteringsform til outsourcede medarbejdere, der i en periode skal bo tæt på arbejdspladsen og meget andet. SØBO Pavilloner har siden 2007 udlejet og solgt alsidige beboelsesmoduler til et hvert formål til kunder over hele landet. Vi hjælper også gerne dig med at finde den rette løsning!

Beboelsespavillon

Ca 34 m²

UDLEJET

4400,- + moms i måneden

Mødeskur – Pavillon

Beboelsespavillon

32m2

UDLEJET

Ring for pris

Ekstra kvadratmeter hurtigt og effektivt

Et beboelsesmodul er en nem og effektiv måde hurtigt at skaffe sig ekstra kvadratmeter på. Med en beboelsespavillon fra SØBO Pavilloner får du en indflytningsklar bolig inklusiv bad, køkken og hårde hvidevarer, så du med det samme kan tage de ekstra kvadratmeter i brug. Med mange års erfaring inden for branchen, kan vi hos Søbo Pavilloner på kyndig og professionel vis vejlede dig til en løsning, der matcher dine behov, krav og budget.

Pavillon til beboelse i topkvalitet

I vores beboelsespavilloner er indeklimaet naturligvis i top, da pavillonerne er udstyret med en effektiv ventilation samt mulighed for installation af gulvvarme og solceller. Standarten er langt fra en gammeldags skurvogn, og opfylder på alle områder kravene til almindelig boligstandard. Alle vores løsninger er altså fuldstændigt tilsvarende almindelige bygninger i forhold til indeklima og lever desuden op til bygningsreglementet 2015 (BR15), hvilket er din sikkerhed for høj kvalitet.

Hvis du har brug for ekstra plads, men ikke specifikt en pavillon til beboelse, så kan du læse om vores kontorpavillon.

Skal vi opsætte beboelsespavillon ved dig?

Er du interesseret i at høre mere? Eller har du spørgsmål til vores beboelsespavilloner og priser? Så er du velkommen til at kontakte SØBO Pavilloner på telefon 70 26 45 50 eller mail sw@soebopavilloner.dk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud eller en snak om vores services, så tøv ikke med at kontakte os! Vi har værksted i Tinglev, men arbejder landsdækkende med kunder fra blandt andet Aarhus og Aalborg.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os