scroll

Brugte pavilloner til beboelse

Hos SØBO Pavilloner finder du et stort udvalg af brugte pavilloner til beboelse. Oplever du pladsmangel eller et behov for mere fleksible lokaler er en pavillon en god, nem og hurtig løsning. Siden 2007 har vi stået for udlejning, montering samt salg af brugte pavilloner til beboelse i hele Danmark. Vores store erfaring med pavilloner gør, at vi på kyndig og professionel vis kan rådgive dig til at finde den rette pavillon til netop dit formål. Vores brugte pavilloner er indflytningsklare med det samme, så du hurtigt kan få glæde af det nye beboelsesmodul.

 

Brugte pavilloner til ethvert formål

I vores alsidige sortiment finder du mange forskellige løsninger inden for brugte pavilloner til beboelse. Fælles for vores brugte pavilloner er, at de er yderst velholdte og i moderne design og kan tilpasses til enhver type beboelse. Brugte beboelsespavilloner er både velegnede til sommerhuse og helårsboliger samt som midlertidige boliger til f.eks. outsourcede medarbejdere. Vi har flere forskellige typer og størrelser med plads til alt fra 1 til 100 personer.

Vores brugte beboelsespavilloner er naturligvis udstyret med effektiv ventilation, der sikrer et godt og stabilt indeklima for optimalt velvære i beboelsespavillonen. Der kan desuden blandt andet installeres gulvvarme og solceller afhængig af pavillonens formål og dine ønsker og behov.

 

Tøv ikke med at kontakte os!

Hos SØBO Pavilloner er vi specialister i skræddersyede løsninger, og vi har med garanti den rette løsning til dig, uanset om du er på udkig efter brugte pavilloner til beboelser i en kortere eller længere periode. Tøv derfor ikke med at kontakte os på 40 26 45 50, hvor vi altid står klar til at give et uforpligtende tilbud eller send en mail til sw@soebopavilloner.dk. Vores vision er at tage os god tid til vores kunder og finde den helt rette løsning i hver enkelt tilfælde. Vi har base i Tinglev, men kører ud til kunder i hele landet, herunder blandt andet Århus og Ålborg.

Skriv en besked