scroll

Køb pavilloner

Hvis du står og har brug for mere permanente løsninger for at afhjælpe pladsmangel, så kan køb af din egen pavillon være en løsning. Vi sælger pavilloner, der kan bruges både til beboelse, kontorlokaler, klasseværelser eller vagtstuer – ja faktisk lige, hvad du måtte efterspørge. Vi kan sammen sørge for, at du gør det helt rigtige køb, når du skal have afskaffet pladsmangel permanent.

 

NY ELLER BRUGT?

Når du først har besluttet dig for at købe en pavillon er næste overvejelse, om du vil købe en ny eller en brugt. Der er forskellige fordele ved begge ting. Vi har et udvalg af brugte beboelsespavilloner, som du kan anskaffe dig til billigere penge, end hvis du skulle anskaffe dig en fra ny. Men hvis du vælger at investere i en helt ny pavillon, har du større mulighed for selv at præge, hvordan din pavillon-løsning skal sættes sammen – og så får du selvfølgelig en pavillon uden nogen form for slitage.

 

KOMPETENT VEJLEDNING

Måske ved du kun, at du har behov for mere plads, men har ellers ikke gjort dig de store tanker om køb og salg af nye og brugte pavilloner. I så fald kan vi tilbyde kompetent vejledning i forbindelse med vores salg af pavilloner. Vi har bred erfaring og hjulpet mange forskellige personer fra mange forskellige brancher, som alle efterspurgte forskellige løsninger, og derfor er vi også sikre på, at vi kan vejlede og hjælpe dig. Kontakt os med dine spørgsmål, og så sørger vi for, at du får gjort det helt rigtige køb.