Kontorpavillon

270 m² kontorpavillon

Ring for pris

Udlejet

Se andre pavilloner til køb eller leje.

Professionelle løsninger med kontorpavillon til enhver anledning

Har du behov for et større kontor? Hos Søbo Pavilloner leverer vi fleksible og professionelle kontorpavillon løsninger til enhver anledning. Modulerne opføres i alle størrelser, med plads til alt fra to til to hundrede personer. Vi har normalvis en leveringstid på 6-10 uger alt afhængigt af kontorets størrelse, men vi har også leveret enkelte moduler på helt ned til én måned. Lokalerne kan lejes, men der er naturligvis også mulighed for at købe pavillonen permanent hvis der viser sig at være et permanent behov. Med andre ord giver vores kontormoduler dig en optimal fleksibilitet, hvis du står i en situation med akut pladsmangel og uvished om jeres fremtidige behov.

Få kontorpavillon med solceller, gulvvarme og indeklima

Alle vores kontorpavilloner lever op til bygningsreglementet 2015 (BR15), og der er mulighed for at installere gulvvarme, solceller og meget mere alt afhængigt af dine ønsker. Modulerne monteres med ventilation således at indeklimaet er behageligt og tilsvarende et almindeligt kontorbyggeri. Foruden kontorløsningerne leverer vi pavilloner til brug som klasseværelser, børnehaver og meget mere. Med andre ord er det fantasien som sætter grænser for mulighederne i pavillonopførelse.

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder i hele landet, herunder i Århus og Aalborg, og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, eller til en fri snak om kontorpavilloner. Så tag endelig kontakt på tlf. 40 25 43 30 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os