scroll

Lej pavilloner

Hos SØBO Pavilloner udlejer vi fleksible modulløsninger for at afhjælpe problemer med pladsmangel for såvel private som offentlige.

Den mest gængse løsning er pavilloner af størrelsen 4,5 x 12 meter, men vi har mulighed for at opføre moduler med plads til alt fra 1 til 100 personer. Vi tilbyder naturligvis en dybdegående rådgivning inden projektet påbegyndes, og vi kommer gerne ud og ser nærmere på omstændighederne og dine behov. Således kan vi levere en fleksibel løsning med dine ønsker for øje.

INDEKLIMA, VENTILATION, SOLCELLER MM.

Alle vores løsninger lever op til bygningsreglementet 2015 (BR15) eller BR20. Med en effektiv ventilation, er indeklimaet fuldstændigt tilsvarende en almindelig bygning, og lokalerne er således egnet til anvendelse som kontor eller klasseværelser. Derudover har vi mulighed for at montere gulvarme, solceller mm. Med andre ord leverer vi en skræddersyet løsning alt afhængigt af hvad lokalerne skal bruges til, og der efterfølgende mulighed for at købe pavillonen permanent.

 

TAG KONTAKT OG HØR NÆRMERE

Vores værksted findes i Tinglev, men vi arbejder i hele landet, herunder i Århus og Aalborg. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på leje af pavilloner , og vil meget gerne høre nærmere om dine ønsker. Så tag endelig kontakt på tlf. 40 25 43 30 og få en fri snak om mulighederne i et samarbejde.