Leje af pavilloner

Mangler du hjælp til leje af pavilloner? Hos Søbo Pavilloner A/S bygger vi fleksible modulløsninger for at afhjælpe problemer med pladsmangel for såvel private som offentlige. Hvis du søger en pavillonløsning, er du kommet til det rette sted! Hos os betyder en leje af pavillon kvalitetssikre pavilloner, der holder til alt slags vejr.

Vi tilbyder naturligvis en dybdegående rådgivning inden projektet påbegyndes, og vi kommer gerne ud og ser nærmere på omstændighederne og dine behov. Således kan vi levere en fleksibel løsning med dine ønsker for øje.

Lej en pavillon med godt indeklima!

Alle vores løsninger inden for leje af pavilloner lever op til BR18. Med en effektiv ventilation med genvinding, sikrer vi generelt et godt indeklima i vores pavilloner.
Derudover monterer vi gulvvarme i pavillonerne. Dette er helt op til kunden selv, hvad der er behov for og hvad der ønskes.

Med andre ord leverer vi en skræddersyet løsning, alt afhængig af hvad lokalerne skal bruges til. Der er altid mulighed for køb af pavillonerne, hvis dette findes interessant.

Tag kontakt og hør mere om vores pavillonløsninger

Vores produktion har beliggenhed i Sønderjylland, men vi arbejder i hele landet.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til dig, og vil meget gerne høre nærmere om dine ønsker. Så er du interesseret eller vil du blot høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os endelig på tlf. 70 26 45 50 og få en uforpligtende snak om mulighederne i et samarbejde.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os