Profil

Profil

Modul- og pavillonløsninger

Søbo Pavilloner A/S leverer pavilloner til mange forskellige formål. Dette gælder bland andet kontormoduler, beboelsesmoduler, undervisningsmoduler, overnatningsmoduler, køkkenmoduler, mødemoduler osv. Vi leverer pavilloner til alle med pladsbehov, både som køb og leje.

Vi ved at alle kunder har forskellige behov. Derfor leverer vi pavilloner, som er bygget efter kundens ønsker og behov. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Mission

Vi formidler og producerer flytbare faciliteter, der er bæredygtige, genanvendelige og i høj kvalitet.

Vision

Søbo Pavilloner A/S leverer innovative kvalitetsløsninger, med plads til alle.

Hvorfor vælge en pavillonløsning?

Hos Søbo Pavilloner A/S, ser vi naturligvis at kunderne er glade. Da vi har mange forskellige pavillonløsninger, kan vi helt sikkert også levere noget der falder i din smag.

Søbo Pavilloner ser selvfølgelig kun fordele ved et modulbyggeri, og derfor får du her en liste over nogle eksempler, så du kan se hvorfor en pavillonløsning er en fordel:

  • Flytbart
    Modulerne er flytbare. Hvis du lejer en pavillon, kommer vi og sætter dem hos dig, og henter dem igen, når du ikke længere har brug for dem. Hvis du vælger at købe modulerne, er der også mulighed for at flytte dem med dig, hvor end i landet du ønsker.
  • Undgår en støjende byggeplads
    Pavillonerne bliver produceret i en indendørs hal. Derfor slipper du for at høre på en støjende byggeplads hver dag. Det eneste tidspunkt der kan forekomme lidt støj og forstyrrelser, er når pavillonerne bliver leveret. Det er nemlig på byggepladsen vi samler og installerer pavillonerne.
  • Hurtigt og effektivt byggeri
    Det er hurtigt og nemt med en pavillonløsning. Modulerne bliver bygget i Sønderjylland, i vores indendørs produktion og bliver samlet på pladsen. Kort tid efter de bliver leveret, står de samlet på pladsen. Det er ofte uoverskueligt at skulle lave eventuelle tilbygninger, da man ikke ved hvor lang en tidshorisont man står overfor og man vælter rundt i en masse byggerod. Derfor er det langt nemmere med en pavillonløsning, da man vil undgå dette.

Har du pladsproblemer, tilbyder vi dig et stort udvalg af løsninger, eller vi ombygger/nybygger efter dine ønsker. Vi bruger vores egen faste stab af tømre og samarbejdspartnere, så vi altid sikrer dig en ensartet og kvalitetsbevidst service.

Vi er hjemmehørende i Sønderjylland, men løser gerne opgaver i hele landet.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os