scroll

Pavilloner til skoler

FLEKSIBLE KLASSEVÆRELSER I ALLE STØRRELSER

Er du på udkig efter midlertidige eller permanente klasseværelser med kort leveringstid? Hos SØBO Pavilloner leverer vi pavillonløsninger som giver behagelige klasseværelser med en optimal fleksibilitet. Klasseværelserne opføres i alle størrelser og bliver, alt afhængigt af størrelsen, leveret på blot 4-10 uger. Der er mulighed for at købe klasseværelserne, hvis behovet viser sig at være permanent, men lokalerne kan også anvendes midlertidigt i forbindelse med ombygninger, udvidelser eller andet.

Skolepavilloner tilbyder et godt indeklima til undervisningen

Klasseværelserne er i høj kvalitet og giver et godt indeklima til undervisningen, som svarer til klimaet i almindelige murstenslokaler. Pavillonerne opføres altid med ventilation, og der er mulighed for at montere solceller, gulvarme og meget mere efter ønske. Alle vores pavilloner lever op til bygningsreglementet 2015 (BR15) og udgør således en både sikker og fleksibel løsning, ved akut behov for yderligere undervisningsplads. I praksis fungerer lokalerne fuldstændigt som en almindelig bygning.

Kontakt os angående vores skolepavilloner
Med værksted i Tinglev arbejder vi i hele landet, herunder i Århus og Aalborg.

Vi står altid klar med rådgivning om pavillonlokaler, og vi afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 40 25 43 30 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.