scroll

Nyt tag

Lad os hjælpe med dit nye tag i Aabenraa

Hvis du skal have udskiftet dine tagsten, have lagt helt nyt tag eller blot har brug for råd til vedligeholdelse af dit nuværende tag, kan vi hjælpe. Hos Søbo Pavilloner ApS hjælper vi med alt inden for tagopgaver, og vi er med fra start til slut. Gennem dygtige medarbejdere leverer vi altid kvalitetsfyldte løsninger, og vi sørger for alt lige fra valg af stenfarve til belægning og sikkerhed. Du er dermed aldrig i tvivl om hvad, hvor og hvordan din tagopgave løses.

 

Dine ønsker kommer i første række

Vi ved, at et tag har stor betydning for en bygnings udseende udadtil, og vi forsøger altid at skabe en både flot og holdbar løsning. Vi lytter til vores kunders ønsker og forventninger, og derfor er vi ikke bange for at ligge ekstra arbejde i at yde en god service for vores kunder. Vi kommer f.eks. gerne med prøver på tagsten, så kunden kan vurdere farve, akustik og kvalitet, og netop derfor skaber vi altid gode kundeoplevelser.

 

Økonomi og kvalitet hænger sammen

Selvom vi tilbyder løsning af opgaver til gode priser, er vi ikke bange for at indrømme, at kvalitet og pris hos os hænger sammen. Vi tager altid udgangspunkt i kundens budget og økonomi til løsning af den enkelte opgave, men når det kommer til tag, er kvaliteten og sikkerheden altafgørende, og derfor går vi ikke på kompromis med dette. Vi hjælper gerne med taget i forbindelse med en større renovering, eller tilbygning.

 

Er du blevet nysgerrig?

Fra vores hovedsæde i Tinglev tæt ved Aabenraa hjælper vi et hav af kunder med udskiftning og vedligeholdelse af tag. Du kan på telefon 70 26 45 50  eller på mail sw@soebopavilloner.dk få kontakt til en af vores dygtige medarbejdere, som kan give dig et uforpligtende tilbud, og som samtidig vil yde dig den bedste service med kyndig rådgivning og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig!