scroll

Renovering og ombygning

Renovering til konkurrencedygtige priser i Aabenraa

Vi kan hos Søbo Pavilloner ApS hjælpe med renovering af hus, garage, fritidsbolig eller andet, og vi renoverer altid efter kundens ønsker! En renovering kan for mange være en stor mundfuld, og det er derfor vigtigt for os at have en god dialog med kunden, så vi er sikre på, at ønsker, forventninger og drømme opfyldes, og resultatet af renoveringen bliver så tilfredsstillende som muligt.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi benytter hos Søbo Pavilloner altid vores egne faste tømrere og samarbejdspartnere, og det gør det muligt for os at tilbyde løsning af alle store og små opgaver, som opstår ved en renovering. Vi kan altså hjælpe med det hele, og vi er altid med fra start til slut. Du kan bl.a. få hjælp til følgende:

  •          Nyt tag
  •          Nye lofter
  •          Nyt gulv
  •          Udskiftning af døre og vinduer
  •          Og meget mere..

 

Kvalitet er det vigtigste

Vi tror på, at kvalitet og pris hænger uløseligt sammen, og det afspejler sig i vores priser, men også i vores høje serviceniveau og vores dygtige medarbejdere. De materialer, samarbejdspartnere og metoder, som vi benytter, er altid de, som vi mener, er mest sikre og giver de bedste løsninger, og det er med til at danne grundlaget for vores virksomhed, som bygger på netop højkvalitets løsninger. Søger du hjælp til en tilbygning til dit hjem, så kan vi sagtens klare det også.

 

Kontakt os i dag!

Du kan kontakte vores dygtige personale på telefon 70 26 45 50, via kontaktformularen her på vores hjemmeside eller på mail sw@soebopavilloner.dk. Vi er beliggende i Tinglev ved Aabenraa i Sønderjylland, men vi løser gerne opgaver i hele landet, og vi kan derfor med sikkerhed også hjælpe dig!