scroll

Tilbygning til din bolig

Ét samlet tilbud på din tilbygning i Aabenraa

Hos Søbo Pavilloner ApS tilbyder vi at hjælpe med både store og små tilbygninger. Vi giver dig mulighed at samle alt arbejde hos os, og du kan derfor læne dig tilbage og slippe for at bekymre dig om, hvorvidt de forskellige, tilknyttede opgaver løses korrekt, til rette tid og under de rigtige foranstaltninger.  Alle vores medarbejdere er uddannede inden for deres fag, og derfor tør vi godt love, at vi kan tilbyde dig en optimal løsning, når det gælder tilbygning. 

 

Vi er en alt-i-en løsning

Det er vores primære formål, at vi skal tilbyde kunden en alt-i-en løsning, og derfor er vi også med gennem det hele ved tilbygningsopgaver. Vi kan bruges som totalentreprenør, da vi bl.a. kan stå for alt fra at indsamle byggetilladelser til at opbygge et større samarbejde med andre firmaer, som f.eks. kan hjælpe med VVS eller lignende. Vores tilbygninger løses altid primært af os selv, og derfor kan dine drømme ofte nemmere blive til virkelighed. Skal du have skiftet tag, så kan vi også sagtens hjælpe med det.

 

Hvad du ønsker, skal du få

Det er selvfølgelig altid dine ønsker, som kommer i første række, og derfor bygger vi alle vores opgaver på forventningsafstemning og god dialog med kunden – på den måde får begge parter en god oplevelse med tilbygningsprojektet. Du er dermed sikret, at vi lytter til dig, trods det at vi tilbyder en alt-inklusiv løsning, hvor vi står for det hele.

 

Lad os hjælpe dig!

Flere og flere vælger tilbygning som en alternativ løsning til at skulle flytte ud, og er det også en løsning, som du overvejer, kan du fange vores dygtige medarbejdere på telefon 70 26 45 50, på mail sw@soebopavilloner.dk eller kontaktformularen på vores hjemmeside. Professionel rådgivning og vejledning af en del af vores naturlige kundeservice, og fra vores adresse i Tinglev ved Aabenraa hjælper vi med mange forskellige tilbygninger – både store og små.